Sijben Ongediertebestrijding

Sijben Ongediertebestrijding logo

Wij zijn een jong bedrijf, opgestart in januari 2013 en gevestigd in Herten-Roermond. We laten u graag weten op welke gebieden van ongediertebestrijding wij u van dienst kunnen zijn. Wij zijn EVM gediplomeerd en VCA gecertificieerd. Vakbekwaamheid is gegarandeerd!

0475-334041
Sijben Ongediertebestrijding www.sijben-ongediertebestrijding.nl Keubenkamphof 18 6049 LL Herten
Werkgebieden:

Welk ongedierte plaagt u

Sijben Ongediertebestrijding kan u, na een onderzoek en inventarisatie op locatie, direct vertellen om welk ongedierte het gaat. Hierna zullen dan ook direct de oorzaken worden bekeken en aanbevelingen worden gedaan om in de toekomst van dit soort ongedierte verschoont te blijven. Voor het bestrijden van wespenbedwantsenvlooienmierenkakkerlakkenrattenmuizenzilver- en papiervisjes kunt u bij ons terecht.

Ongediertebestrijding

De volgende stap, indien noodzakelijk, de ongediertebestrijding zelf. Op welke manier de ongediertebestrijding het effectiefst is hangt af van het soort ongedierte. Soms is wering al voldoende. Een belangrijk onderdeel van onze service is de nazorg, het controleren van het succes van de ongediertebestrijding of -wering. Hoewel dit alles veel tijd kost is het absoluut noodzakelijk om een goede, en naar de toekomst effectieve, ongediertebestrijding uit te voeren.

Last van ongedierte? Neem direct contact met ons op!

Wij zullen u zeer snel van uw ongedierte verlossen! Neem contact op met Sijben Ongediertebestrijding. Het ongediertebestrijdingsbedrijf voor Roermond en omstreken.

Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

Geen beoordeling beschikbaar.