Plaagdierbeheersing Zuidplas

Plaagdierbeheersing Zuidplas logo

Ongedierte kan veel schade aanrichten aan gebouwen, percelen en materialen. Daarnaast kan er ook een risico zijn voor de volksgezondheid omdat veel ongedierte ziektes met zich meedragen die gevaarlijk kunnen zijn voor mensen.

06-25217537
Plaagdierbeheersing Zuidplas www.plaagdierbeheersingzuidplas.nl Julianstraat 15b 2751 GC Moerkapelle
Werkgebieden:
Mijn naam is Geo Hoogendoorn. Mijn bedrijf ‘Plaagdierbeheersing Zuidplas’ is gevestigd in Moerkapelle en ik ben gespecialiseerd in het voorkomen en bestrijden van ongedierte.
Ik heb ook ervaring in het non-tox bestrijden van ratten en muizen.
Voorkomen beter dan genezen
Ongedierte kan veel schade aanrichten aan gebouwen, percelen en materialen. Daarnaast kan er ook een risico zijn voor de volksgezondheid omdat veel ongedierte ziektes met zich meedragen die gevaarlijk kunnen zijn voor mensen. Het is daarom van groot belang dat dierplagen voorkomen worden en zo nodig direct bestreden worden. Op zo’n moment is het goed om te weten dat u kunt rekenen op het specialisme van Plaagdierbeheersing Zuidplas.
Verder kijken dan probleem
Bij overlast van ongedierte lijkt het logisch om meteen te bestrijden. Soms is dit inderdaad afdoende. Maar vaak genoeg is er een onderliggende oorzaak. Bestrijden heeft dan niet zoveel zin. Zolang het onderliggende probleem niet opgelost is, is de kans groot dat de overlast van ongedierte blijft. Het is voor mij een uitdaging om de oorzaak van de overlast op te sporen en en blijvende oplossing te vinden, zodat het ongedierte geen kans meer krijgt. In sommige gevallen zal bestrijding en altijd nodig blijven. Maar goede werende maatregelen en een bestrijdingsplan kunnen in dat geval uitkomst bieden.
Persoonlijke benadering
U kunt van mij een persoonlijke benadering verwachten. Ik ga graag met u om de tafel zitten om samen op zoek te gaan naar werkende oplossingen voor uw persoonlijke situatie. Ik ben flexibel en ga uitdagingen niet uit de weg.

Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

Geen beoordeling beschikbaar.