Geerds inbraakpreventie

* 24/7 Slotenmaker
* Inbraakpreventie
* Kluizen en brandkasten
* RAIF Freesgereedschap

050-3011210
Geerds inbraakpreventie www.opslot.nl Smirnoffstraat 16a 9716 JS Groningen
Werkgebieden: , ,
Inbraak in uw woning of bedrijfspand – u moet er niet aan denken. Materiële waarde valt te verzekeren, maar emotionele waarde maakt sommige eigendommen onvervangbaar. En wat te denken van uw gevoel van veiligheid? Dat is het waardevolste dat u kunt kwijtraken als gevolg van een inbraak.

De twee belangrijkste manieren om het risico op inbraak en diefstal te minimaliseren zijn:

  • Inbraakpreventie: ervoor zorgen dat inbrekers niet binnenkomen. Met een veilige ‘buitenschil’ van degelijke ramen en deuren met inbraakwerend hang- en sluitwerk kan het meeste leed worden voorkomen.
  • Diefstalbeveiliging: voorkomen dat eigendommen worden meegenomen door bezoekers, personeel of indringers. Dit kunt u doen door waardevolle spullen, waardepapieren met gevoelige informatie of contant geld te plaatsen in een ingeschaalde kluis. Ook het compartimenteren van uw pand, signaleren en afschrikken door middel van een alarmsysteem en het vastzetten en merken van uw eigendommen helpen diefstal voorkomen.

Geerds Inbraakpreventie is sinds 1998 een gespecialiseerd bouwkundig beveiligingsbedrijf. Vanuit Groningen en Bedum realiseren wij in Groningen, Friesland en Drenthe de bouwkundige beveiliging van woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen. In omvang grotere projecten, zoals bijvoorbeeld hotelkaartsloten of speciale motorsloten met toegangscontrole voor defensie, voeren wij uit in heel Nederland.

Geerds Inbraakpreventie richt zich intensief op innovaties in de beveiligingswereld. Immers, inbrekers worden ook steeds inventiever en daartegen willen wij u als bedrijf beschermen. Als bedrijf streven we er naar op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de beveiligingswereld, zodat wij u optimaal kunnen adviseren. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van de beste producten die er in de markt te verkrijgen zijn en in onze montagewerkwijze doen we net iets meer dan volgens bestaande normeringen is voorgeschreven. Bovendien kunnen wij de beveiliging van uw pand certificeren volgens de normen van:

  • Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) – woningen met dit certificaat lopen 95% minder kans op een geslaagde inbraak
  • BORG – bouwkundig opleveringsbewijs voor alle risicoklassen
  • Nationale Beveiligings Richtlijn – NBR-certificaat, ook voor de hogere klassen 2b, 3b of maatwerk

Veel verzekeraars geven op basis van zo’n certificaat of opleveringsbewijs korting op uw premie.

We denken actief met u mee over beveiligingsmaatregelen die niet alleen effectief zijn, maar ook nog eens mooi en praktisch in het gebruik. Als u een deel van de veiligheidsmaatregelen zelf wilt treffen, werkt een specialist van Geerds Inbraakpreventie graag met u samen en leveren wij u de passende producten.

Hecht u ook veel waarde aan uw eigendommen en uw veiligheidsgevoel? Wacht dan niet tot het te laat is en neem contact op met Geerds Inbraakpreventie.

Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

Geen beoordeling beschikbaar.