DROS Facility Groep B.V.

DROS Facility Groep B.V. logo

Schone ramen en kozijnen zijn een must voor elk gebouw. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden er zicht steeds meer van bewust dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen.

055-3781456
DROS Facility Groep B.V. Schumanpark 51 7336 AS Apeldoorn
Werkgebieden: , ,

Schoonmaken

Schone ramen en kozijnen zijn een must voor elk gebouw. Beheerders van gebouwen, bewoners van appartementencomplexen en gebruikers van kantoren en scholen worden er zich steeds meer van bewust dat gewassen ramen meer aanzien uitstralen. Bovendien zullen de kosten voor het onderhoud van uw houten- en kunststofkozijnen aanzienlijk verminderen als die regelmatig door ons schoon worden gemaakt.

Wassen op elke hoogte

Met onze professionele ladders en eigen hoogwerkers is het wassen van ramen op (grote) hoogte voor DROS schoonmaakdiensten geen enkel probleem. De voorzieningen rondom het gebouw moeten het wel toelaten dat wij uw pand met een ladder of hoogwerker kunnen bereiken. Wij werken uitsluitend met goedgekeurde materialen en gediplomeerde glazenwassers. Daardoor voldoen wij aan de strenge Arbo-richtlijnen en is de kwaliteit van ons werk gewaarborgd.

Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

Geen beoordeling beschikbaar.