Brinks Plaagdierbeheersing

Brinks Plaagdierbeheersing logo

Brinks Plaagdierbeheersing is een bedrijf dat al jaren ervaring heeft op het gebied van ongediertebestrijding.

0548-522263
Brinks Plaagdierbeheersing www.brinks-plaagdierbeheersing.nl Dovenetel 43 7463 EG Rijssen
Werkgebieden:

Brinks Plaagdierbeheersing

Brinks Plaagdierbeheersing is een bedrijf dat al jaren ervaring heeft op het gebied van ongediertebestrijding. Eerst in de overheidssector, sinds 2006 op alle fronten die met ongedierte ongediertebestrijding te maken hebben.

Ongedierte en plaagdieren

Ongedierte en plaagdieren zijn twee verschillende woorden voor dezelfde dieren. Plaagdierbeheersing is een nette benaming voor iets dat in de volksmond ‘ongediertebestrijding’ wordt genoemd. Wij bestrijden onder andere: ratten, muizen, kakkerlakken, houtworm, boktor, mollen, wespen, marters, papiervisjes en nog vele andere soorten ongedierte.

Waarom Brinks Plaagdierbeheersing

Brinks Plaagdierbeheersing heeft alleen mensen in dienst die in het bezit zijn van EVM of SVO- certificaat en het VCA- certificaat. Verder heeft men meerdere cursussen gevolgd, waaronder IPM (Integrated Pest Management) en houtverduurzaming. Naast dat de mensen van Brinks Plaagdierbeheersing goed zijn opgeleid hanteren ze ook scherpe tarieven. Kortom, neem contact op met Brinks Plaagdierbeheersing, voor het bestrijden van het ongedierte bij u thuis of op het werk.

Advies

Brinks Plaagdierbeheersing is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van plaagdierbeheersing, houtverduurzaming of eventueel vogelwering. Voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Mocht u advies over ongedierte bestrijding nodig zijn of heeft u bestrijding nodig? neem dan contact op of mail met Brinks Plaagdierbeheersing.

Bereikbaarheid

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00

Geen beoordeling beschikbaar.