Bartels Sloten – Deurbeslag – Inbraakpreventie

Sinds 1982

077-3511641
Bartels Sloten – Deurbeslag – Inbraakpreventie www.bartels-sloten.nl Leutherweg 55-57 5915 CB Venlo
Werkgebieden:

Inbraak of sleutels kwijt? Bel ons dan 24/7!

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor spoedeisende opdrachten. Dan moet u denken aan:

  • het herstellen van inbraakschade of, als dit niet direct kan, het aanbrengen van een noodvoorziening
  • het verwisselen van cilinders wegens verloren of gestolen huissleutels
  • openen van voordeur (indien mogelijk schadevrij) omdat u zich buiten gesloten hebt of een defect slot hebt
  • stuk afgebroken sleutel die nog in de cilinder zit

Dus OOK buiten onze openingstijden (’s nachts of in het weekend) bel 077-3511641 en u wordt meteen doorverbonden met een van onze medewerkers.

Inbraakschade of andere reparatie? Bel ons!

U kunt ons bellen voor allerlei soorten reparaties zoals bijvoorbeeld defect hang- en sluitwerk, herstellen van inbraakschade, afstellen van ramen of deuren, onderhoud en afstellen van deurdrangers, enz enz. Zelfs voor problemen met kunststof of aluminium ramen en deuren hebben wij een specialist in dienst. In eerste instantie kijken we of reparatie direct mogelijk is en anders zorgen wij voor een tijdelijke noodvoorziening. Losse onderdelen of nieuwe artikelen zijn meestal op voorraad en worden ander snel geleverd. Dus bel 077-3511641 en uw probleem wordt ons probleem!

Erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen-bedrijf, veiligheid voorop!

Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring. De fysieke veiligheid hangt onlosmakelijk samen met de veiligheidsbeleving. Daarom is het zo belangrijk dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De werking is simpel. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

Het inbreken in een slecht beveiligde woning duurt vaak maar 30 seconden. De kans op een inbraak door een gelegenheidsinbreker daalt met 95% als uw woning voldoet aan de eisen van het PKVW. De crimineel herkent deze woning aan SKG gekeurde sloten, voldoende verlichting en de PKVW-raamsticker. Meer informatie hierover vindt u op www.politiekeurmerk.nl. Wij zijn een erkend PKVW-bedrijf en komen graag uw woning keuren. Bel 077-3511641 voor vragen of het maken van een afspraak. U voelt zich gegarandeerd veiliger in een woning met een PKVW certificatie!

Bereikbaarheid

Maandag 08:30 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00

Geen beoordeling beschikbaar.